Segítség a kreditigényléshez, és -felhasználáshoz

2021. március 29. skillbandit

740ab897-d34b-494e-9730-00f840c9189d.jpegA Skillbandit jelöltajánlásában azonnal megtalálod a meghirdetett pozíciódban szükséges tudással és készségekkel rendelkező összes ideális jelöltet. A pályázókról pedig a jelentkezés pillanatában megmutatjuk, hogy tudásuk és munkahelyi tulajdonságaik alapján mennyire illenek a pozíciódhoz. Hogy elérd a számodra értékes jelölteket, így használd a Skillbanditet:

Kreditfelhasználás jelentkezők adataiért a kapcsolatfelvételhez

kredit_jelentkezo.png

Az álláshirdetésedre jelentkezők közül bárkivel, aki részletes adatlapján megismert tudása, és munkahelyi tulajdonságai alapján számodra értékes, egyesével felveheted a kapcsolatot. A kapcsolatfelvételhez szükséges adatokhoz (név, e-mailcím, telefonszám, ha van megadva) 1 kredit felhasználásával juthatsz hozzá. Amint felhasználod az 1 kreditet, a jelentkező részletes adatlapján láthatóvá válnak a szükséges adatok, és a jelentkező átkerül a Saját jelöltjeim mappába.

Kreditfelhasználás az ajánlott jelöltek adataiért a kapcsolatfelvételhez

kredit_ajanlott.png

A pozíciódra ajánlott jelöltjeink közül mindenkivel, aki részletes adatlapján megismert tudása, és munkahelyi tulajdonságai alapján számodra értékes, felveheted a kapcsolatot. A kapcsolatfelvételhez szükséges adatokhoz (név, e-mailcím, telefonszám, ha van megadva) jelöltenként 1-1 kredit felhasználásával juthatsz hozzá. Amint felhasználod a jelöltek számának megfelelő mennyiségű kreditet, a jelöltek részletes adatlapján láthatóvá válnak a szükséges adatok, és a jelöltek átkerülnek a Saját jelöltjeim mappába.

Rendelkezésre álló kreditmennyiség és kreditigénylés

kreditige_ny_1.png

Hirdetői profilodban állásajánlataid mellett folyamatosan nyomon tudod követni, hogy aktuálisan mekkora kreditmennyiség áll a rendelkezésedre. A fix menücsík bal oldalán ez mindig látszik, navigálj bárhová is a jelöltkezelési oldalon. Ugyanígy egy kattintással bármikor eléred a kreditigénylést, a fix menücsík bal oldalán.

Kredit jóváírás

jova_irt_kredit.png

A megrendelt kreditmennyiség jóváírásáról e-mailben értesítünk, illetve frissítjük a felhasználható kreditmennyiséget hirdetői profilodban is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://blog.skillbandit.com/api/trackback/id/tr616483868
süti beállítások módosítása