Segítség a jelöltkezeléshez

2021. március 29. skillbandit

740ab897-d34b-494e-9730-00f840c9189d.jpegA Skillbandit jelöltajánlásában azonnal megtalálod a meghirdetett pozíciódban szükséges tudással és készségekkel rendelkező összes ideális jelöltet. A pályázókról pedig a jelentkezés pillanatában megmutatjuk, hogy tudásuk és munkahelyi tulajdonságaik alapján mennyire illenek a pozíciódhoz. Hogy megtaláld a számodra értékes jelölteket, így használd a Skillbanditet:

Hirdetői fiók funkciók

hirdeteseim.png

Belépés után a profilod Céges profil menüpontjában találod a hirdetéseidet.

A hirdetéseidhez ajánlott jelöltjeink, és a pozíciókra jelentkezők

jeloltek_jelentkezok.png

Minden álláshirdetésednél külön mappában találod meg a pozícióhoz ajánlott jelöltjeinket, a jelentkezőket, és azokat, akiknél következő lépésként a kapcsolatfelvétel mellett döntöttél.

Ajánlott jelöltek

megnezem_jeloltek.png

Aktív felhasználóink közül ajánlott jelöltjeinket annak megfelelő sorrendben találod az Ajánlott jelöltek mappában, amennyire tudásuk, és munkahelyi tulajdonságaik alapján ideálisnak látszanak a pozíciódhoz. Megfelelésük százalékos aránya mellett azonnal látod nyelvtudásukat, és egyetlen kattintással, bármilyen kötelezettség nélkül megnézheted részletes profiloldalukat.

Jelentkezők

jelentkezok_1.png

A pozíciódra jelentkezőket külön mappában listázzuk, itt is azonnal megtalálod megfelelésük százalékos aránya mellett nyelvtudásukat, és egyetlen kattintással, bármilyen kötelezettség nélkül megnézheted részletes profiloldalukat.

Jelöltek profiloldala

clprofiloldal.png

Az ideális jelöltek és jelentkezők profiloldalát minden kötelezettség nélkül megtekintheted. Itt minden fontos információt megtalálsz: a jelölt végzettségét, nyelvtudását, iparági tapasztalatát, hard skilljeit, és munkahelyi személyes képességeit. Mindezek alapján eldöntheted, értékes-e számodra a jelölt vagy jelentkező, és következő lépésként felvennéd-e vele a kapcsolatot. (A kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat a rendelkezésedre álló kreditekkel igényelheted, a kreditigényléshez és -felhasználáshoz itt nyújtunk segítséget.)

Saját jelöltek

clsajatjeloltek.png

Miután a kapcsolatfelvétel mellett döntöttél egy-egy jelölt vagy jelentkező esetén, és kreditjeid felhasználásával hozzájutottál a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokhoz (név, e-mailcím, telefonszám, ha van megadva), a számodra értékes jelölteket immár a Saját jelöltjeim mappában találod meg, és tarthatod nyilván.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blog.skillbandit.com/api/trackback/id/tr8416483724
süti beállítások módosítása