Itt az ideje csökkentenünk a munkaerőpótlási költségeket és a fluktuációt!

2021. február 24. nig, Skillbandit

740ab897-d34b-494e-9730-00f840c9189d.jpegA mondat, ami számtalan vállalati menedzsment-megbeszélésen és kkv-vezetőségi ülésen elhangzott már, és amit a humánügyi igazgatók, hr-vezetők, és toborzási szakemberek ritkán szeretnek hallani. Pedig folyamatos célként megszokhatták már, mindennapjaik része, és munkájuk velejárója, hogy a nyitott pozíciókat ideális jelöltekből, lojális, hosszú távon is beváló, motivált munkatársakkal töltsék fel.

- Hatékonyan, mert a kevésbé ideális jelöltekkel eltöltött idő feleslegesen elköltött pénz,

 - gyorsan, mert a pozíció, amíg üres, biztosan nem termel, és

 - hosszú távra, mert a pótlás az előbbi két tényező miatt hatványozottan drága.
2021_q1_b2b_ad_laura_rectangle.jpg

A hazai vállalkozások körében néhány éve végzett felmérés szerint már akkor sem volt könnyű helyzetben a toborzási szakma, és a címbeli elvárást támasztó cégvezetési, és tulajdonosi kör.


A cégek negyede 10%-os fluktuációval küzd, zömüknél legalább 2 hónap kell egy új kolléga megtalálásához, egy-egy pozíció betöltése pedig legalább egymillió forintjukba kerül.

(forrás: BDO Magyarország/Blooment Alapítvány)

Nincs ez másképp manapság sem, nem véletlen, hogy a munkaerőpiaci szakemberek szüntelenül keresik a toborzásiköltség-csökkentés szent grálját, vagy legalábbis az ahhoz vezető lehetséges utakat. 

Egyet, most azonnal, mi is tudunk mutatni, amivel már a toborzás-kiválasztási folyamat első pillanatában jól látható költségelemtől szabadulnak meg állást kínáló partnereink, hiszen

a Skillbanditen a hirdetés díjmentes!

Nem csupán 1-2 napig, vagy a kezdeti ingyenes tesztidőszakban, hanem bármeddig, amíg a meghirdetett pozíció nyitott, és a hirdetés aktív.

Értékes munkatárs csak értékes jelöltből vagy jelentkezőből lehet, amihez mi a Skillbanditen, illesztés alapú hr-megoldásunkkal, az aktuálisan leginkább ideális jelölteket állítjuk.
Ajánlott jelöltjeinkről, és a jelentkezőkről pedig még azelőtt megtudhatja a toborzó a legfontosabbakat

 - munkatapasztalatukat és annak időtartamát ágazati szinten

 - képzettségüket, nyelv-, és minden további szerzett tudásukat (hard skillek)

 - munkahelyi személyes képességeiket (soft skillek),

 - és korábbi munkahelyeiken végzett feladaikat

hogy a pozícióban szükséges tudásnak és készségeknek megfelelő, szerintünk ideális jelöltünkről eldönti, számára is értékes-e. Ha igen, csak az értékes jelöltekért fizet, és a kapcsolatfelvételi adatokkal immár személyesen folytathatja a kiválasztást.

2021_q1_b2b_ad_zsombor_rectangle.jpg

A lojális, értékes munkatársak mind jelöltként kezdik

ezért a Skillbandit felhasználóit arra bíztatjuk, és abban segítjük, hogy tudásuk és képességeik alapján ne csak megtalálják a hozzájuk illő pozíciókat, hanem tesztünkkel elkészített soft skill-térképünkkel, és profiladataik naprakész frissítésével az ideális jelöltek között tűnjenek fel a betöltésre váró állásoknál is.

A díjmentes hirdetés mellett csak az értékes jelöltekért fizető partnereink így olyan jelöltekkel találkoznak jelöltállításunkban, és azokra a jelentkezőkre számíthatnak, akikhez valóban illik a betöltésre váró pozíció.

Hirdess te is díjmentesen, és fizess csak a számodra értékes jelöltekért! >

A bejegyzés trackback címe:

https://blog.skillbandit.com/api/trackback/id/tr6816438114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása